Het streven is om een aanmelding binnen 2 werkdagen te verwerken. Het kan voorkomen dat de verwerkingstijd wat langer is, wegens een tijdelijke toename van aanmeldingen. Je ontvangt een e-mailbericht wanneer de aanmelding is verwerkt.

Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen. Momenteel is de gemiddelde wachttijd tot intake 4 weken en de wachttijd na intake in het algemeen tussen 8-28 weken.
Omdat wij multidisciplinaire werken en combinatietherapie aanbieden in de vorm van groepstherapie en individuele therapie kan het zijn dat de tijd tussen aanmelding en behandeling langer dan 6 maanden is.

Indien je wegens ernstige klachten niet zo lang kunt wachten, kun je contact opnemen met de zorgbemiddelaar van jouw zorgverzekering. De zorgbemiddelaar kan dan kijken of een andere instelling eerder plek voor je heeft.

Houd er rekening mee dat je pas op de wachtlijst wordt geplaatst nadat de screening heeft plaatsgevonden.

Aanmelden bij ACTP

Via het onderstaande formulier kun je je direct aanmelden bij ACTP. Het formulier wordt verwerkt via onze beveiligde verbinding via het portaal van CRS Tromp. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer je het formulier invult.

Klik hier voor het privacyreglement van het ACTP
Voor meer informatie over aanmelden kunt u een bericht sturen naar aanmelden@actp.nl

Aanmeldformulier

Klik hier voor het privacyreglement van het ACTP

 

Contact

Tel: 020-456 08 13
E-mail: info@actp.nl

Adres

Vondelstraat 54, 1054 GE Amsterdam

Inschrijvingen

AGB: 22221465
kvk: 55677673